Logo
Tergui Hotel Afbeelding Tergui Hotel
Tergui Hotel **
Bestemming: Golf Hammamet - Port el Kantaoui
Tergui Hotel **

Het Tergui Hotel is een eenvoudig maar gezellig hotel, voor reizigers die geen hoge eisen stellen aan hun accommodatie en voor een lage prijs op vakantie willen gaan. Het hotel is direct aan het strand gelegen 6 km ten noorden van Port el Kantaoui.

Hotel o.b.v. HalfpensionTergui Hotel

Het Tergui Hotel is een eenvoudig maar gezellig hotel, voor reizigers die geen hoge eisen stellen aan hun accommodatie en voor een lage prijs op vakantie willen gaan. Het hotel is direct aan het strand gelegen 6 km ten noorden van Port el Kantaoui.

Ligging

Het gezellige uit meerdere gebouwen bestaande hotel is direct aan het strand gelegen tussen de Plaatsen Sousse en Port el Kantaoui aan het einde van de badplaats Sousse. De afstand van het hotel naar Sousse is 18km en de afstand naar Port el Kantaoui is 6km.

Faciliteiten

Receptie, restaurant, bar, Moors cafe, zwembad, grill.

Kamers

Kamer met douche, toilet, telefoon en terras.

Verzorging

U verblijft op basis van halfpension. Tegen een toeslag van 14 euro per persoon per dag verblijft u op basis van All Inclusive.Vluchten
Deze vakantie wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u.
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.
De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd.
Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2018  vakantietunesie.nl