Over Vakantie Tunesie


Algemene Informatie Vakantie Tunesie.nl

Vakantie Tunesië is gespecialiseerd in reizen naar Tunesië. Van lastminute zonvakantie’s tot speciaal samengestelde groepsreizen, rondreizen, en cultuurreizen naar Tunesië, u vindt het op Vakantie Tunesië.nl. Vakantie Tunesië.nl maakt met veel plezier een offerte voor uw reis op maat!

De website wordt dagelijks ververst met de mooiste vakantiereizen naar Tunesië, de goedkoopste aanbiedingen en de voordeligste lastminutes naar Tunesië.

Vakantie Tunesië.nl is onderdeel van Vakantiestunt B.V. Vakantiestunt B.V. is vele jaren geleden opgericht als reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van duikreizen. Inmiddels is Vakantiestunt B.V. uitgegroeid tot internetreisbureau, voornamelijk gespecialiseerd in de wederverkoop van vakantiereizen van diverse vooraanstaande reisorganisaties.

Voor uw en onze zekerheid is VakantieStunt B.V. (en daar vallen ook alle geboekte reizen via VakantieTunesie.nl onder) aangesloten bij het Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001)..
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.


Contact Vakantie Tunesie:

VakantieStunt B.V.
De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

T: 0900-0977 (18ct. per min.)
T: +3238081021 (België)
E: info@VakantieStunt.nl, info@duikreizen.nl
www.VakantieStunt.nl

Bankgegevens VakantieStunt.nl:

Rabobank:
IBAN: NL27RABO0334487773
BIC: RABONL2U

ING:
ING IBAN: NL97 INGB 0006 3010 43
BIC: INGBNL2A

VakantieTunesie.nl - Vragen en boekingsvoorwaarden