Rondreis: Strand en Palmen Afbeelding Rondreis: Strand en Palmen
Rondreis: Strand en Palmen ***
Bestemming: Golf Hammamet - Rondreizen

Rondreis: Strand en Palmen

***

Tunesie is een prachtig land dat u eigenlijk gezien moet hebben. De rondreis Strand en Palmen is er een om nooit te vergeten.

Hotel o.b.v. VolpensionBeschrijving

Tunesie is een prachtig land dat u eigenlijk gezien moet hebben. De rondreis Strand en Palmen is er een om nooit te vergeten. Rondlopen waar Star Wars is opgenomen, een heuse oase met eigen ogen zien, de heilige stad Kairouan bezichtigen dit is nog maar het topje van de ijsberg. De rondreis is indrukwekkend maar er is ook voldoende ruimte om te winkelen en te ontspannen.

Deze rondreis biedt u een ideale combinatie van strand, natuur en cultuur. De eerste dagen van de reis maakt u kennis met de verschillende facetten van Tunesie. In een korte tijd maakt u kennis met de vele gezichten van dit schitterende land. Dagelijks wordt er tijdens de rondreis 300-400 km afgelegd.

Dag 1

Ontvangst op de luchthaven van Monastir door onze medewerkers. Vervolgens een transfer naar uw hotel. Afhankelijk van uw vluchttijd zult u daar nog een diner krijgen. Rest van de dag vrij.

Dag 2 Rondreis El Jem - Gabes - Matmata - Douz

Vandaag begint uw kennismaking met dit land. Vertrek richting El Jem, bekend om zijn imposante Romeinse amphitheater. Vervolgens reist u verder naar Gabes met zijn unieke oase, die direct aan zee ligt met een bezoek aan een markt. Lunch. Verder naar Matmata en bezoek aan een dorp dat omgeven wordt door een maanlandschap. In deze regio is ook de film Star Wars opgenomen. Tegenwoordig vindt men in deze streek nog tal van grotwoningen, waarin het aangenaam toeven is en men geen last heeft van de hitte van de woestijn. Diner en overnachting in Douz of Matmata.

Dag 3 Rondreis Douz - Tozeur

U kunt in de ochtend deelnemen aan een romedaristocht (facultatief). Daarna verder naar Tozeur, een schitterende stad in het binnenland van Tunesie. Om daar te komen maakt u een oversteek over het 5000 km2 grote zoutmeer Chott El Jerid. In de middag bezoekt u het museum van Dar Chreit, een museum over Tunesische cultuur. Diner en overnachting in Nefta of Tozeur

Dag 4 Rondreis Tozeur - Gafsa - Kairouan - Monastir

In de ochtend vertrekt u per 4x4 naar de bergoasen van Chebika, Tamerza en Mides. Daarna gaat u verder naar Kairouan, de heilige stad en de hoofdstad van de islam in de Maghreb (Noord Afrika). Later op de dag heeft u vrije tijd om de souks te bezoeken. Diner en overnachting in Hamamet.

Dag 5 t/m 7 Strand

Verblijf in uw hotel in Monastir, Sousse of Hammamet op basis van halfpension. Ter plaatse hoort u waar u verblijft.

Dag 8

Vandaag wordt u afhankelijk van uw boeking naar uw verlengingshotel gebracht of, indien u verblijf van een week geboekt had, naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis.

Rondreis is inclusief: 7 overnachtingen in 3* hotels (volgens de lokale normen). Ter plaatse hoort u in welke hotels u overnacht. Volpension verzorging vanaf het avondmaal op dag, 1 (indien de vlucht dit toelaat) tot en met het ontbijt op dag 5. Op dag 5 t/m 8 verblijft u basis van halfpension. Alle transfers in airconditioned bussen (per 4x4 naar de berg oasen). U dient er rekening mee te houden dat het comfort en de luxe in Afrika verschilt van wat wij in Europa gewend zijn. Begeleiding van een officiele gids (veelal Franstalig). Entreegelden van de te bezoeken programmapunten.

Rondreis is exclusief: Fooien (fooien zijn een gewoonte in Tunesie, maar u geeft fooien naar eigen goeddunken), Facultatieve excursies.

Let op: De volgorde en route van het programma zoals beschreven kan ook om organisatorische redenen aangepast worden. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk. Minimum aantal deelnemers: 4 - peildatum 14 dagen voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemersLocatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Rondreis: Strand en Palmen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2023  vakantietunesie.nl
v6.20220705