Rondreis: Strand en Palmen Afbeelding Rondreis: Strand en Palmen
Rondreis: Strand en Palmen ****
Bestemming: Golf Hammamet - Rondreizen

Rondreis: Strand en Palmen

****

Onze rondreis is er een om nooit te vergeten. Rondlopen waar de film Star Wars is opgenomen, een heuse oase met eigen ogen zien, de heilige stad Kairouan bezichtigen en dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er is ook voldoende ruimte om te winkelen en te ontspannen. Wij bieden u namelijk de ideale combinatie van strand, natuur en cultuur. De eerste dagen van de reis maakt u kennis met dit schitterende land....

Rondreis o.b.v. Volgens programmaOnze rondreis is er een om nooit te vergeten. Rondlopen waar de film Star Wars is opgenomen, een heuse oase met eigen ogen zien, de heilige stad Kairouan bezichtigen en dit is nog maar het topje van de ijsberg. Er is ook voldoende ruimte om te winkelen en te ontspannen. Wij bieden u namelijk de ideale combinatie van strand, natuur en cultuur. De eerste dagen van de reis maakt u kennis met dit schitterende land. Dagelijks wordt 300-400 km afgelegd.

Dag 1:

Ontvangst op de luchthaven. Transfer naar hotel. Afhankelijk van vluchttijd diner.

Dag 2:

Rondreis El Jem - Gabes - Matmata - Douz: U begint met het vertrek richting de stad El Jem, die bekend staat om zijn schitterende Romeinse amfitheater. Vervolgens reist u naar Gabes met zijn unieke oase en brengt u een bezoek aan een markt waar u de mooiste producten uit de regio vindt. Lunch. U gaat verder naar Matmata met haar unieke maanlandschap. Hier is ooit een van de Star Wars films opgenomen. Tegenwoordig vindt men hier nog tal van grotwoningen, waarvan er een bezocht kan worden als de tijd het toelaat Diner en overnachting in Douz of Matmata.

Dag 3:

Rondreis Douz - Tozeur: U kunt in de ochtend deelnemen aan een dromedaristocht (facultatief) en kunt u kennis maken met de grote zandwoestijn. Dit is een unieke belevenis. Daarna naar verder Tozeur, de grootste stad in de woestijn van Tunesie. In deze sprookjesachtige stad voelt, proeft, ruikt en ziet u de mystiek van de Arabische wereld. Onderweg rijdt u over het 5000 km2 grote zoutmeer Chott El Jerid. Een enorme zoutvlakte waar de mogelijkheid bestaat zout in te slaan en woestijnroos te kopen. In de middag bezoekt u het museum van Dar Chreit. Diner en overnachting in Nefta of Tozeur.

Dag 4:

Rondreis Tozeur - Gafsa - Kairouan - Monastir: In de ochtend vertrekt u naar bergoasen van Chebika, Tamerza en Mides. Hier maakt u kennis met de lokale bevolkingen en de schoonheid en diversiteit van het landschap. Groene parels in een kaal landschap. Daarna gaat u verder naar Kairouan, de heilige stad en de hoofdstad van de islam in de Maghreb (Noord Afrika). Vrije tijd om de souks te bezoeken. Diner en overnachting in Hammamet.

Dag 5-7:

Verblijf in uw hotel in Monastir-Skanes, Sousse of Hammamet op basis van halfpension. Ter plaatse hoort u waar u verblijft.

Dag 8:

Vandaag wordt u naar uw verlengingshotel gebracht of, indien u verblijf van een week geboekt had, naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar huis.

Rondreis is inclusief:

 • 7 nachten in 3 of 4 hotels (volgens de lokale normen/afhankelijk van uw keuze). Ter plaatse hoort u in welke hotels u overnacht.
 • Volpension vanaf het avondmaal op dag 1 (indien de vlucht dit toelaat)tot en met het ontbijt op dag 5.
 • Op dag 5 t/m 8 verblijft u op basis van halfpension.
 • Alle transfers in airconditioned bussen (per 4x4 naar de bergen)
 • Begeleiding van een officiele gids (Nederlands/Franstalig).
 • Entreegelden

Rondreis is exclusief:

 • Fooien
 • Facultatieve excursies.

Extra informatie

De volgorde en route van het programma zoals beschreven kan ook om organisatorische redenen aangepast worden. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk. Minimum aantal deelnemers: 4 - peildatum 14 dagen voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers. Comfort en de luxe in Afrika verschilt van wat wij in Europa gewend zijn.Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Rondreis: Strand en Palmen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail


© Copyright 2008-2023  vakantietunesie.nl
v6.20220705